Anmälan

Här finner du de kurser vi för närvarande erbjuder. Hos oss kan du boka danskurser i Salsa, Bachata och Kizomba. Du gör din anmälan enkelt genom att välja kurs i formuläret nedan. 

Vi värnar om våra elevers säkerhet och har med anledning av Covid-19 infört ett par åtgärder. Läs mer om dessa längre ner på sidan. 

Obs! Begränsat antal platser. Läs gärna våra allmänna regler och policy

Vi försöker få jämna par. Om ni inte har fått bekräftelse, vi släpper platser till både förare/följare så fort nya förare/följare kommer in

Bokning/Betalning

När du har valt ovan vilken kurs du vill dansa kommer du vidare till ett formulär där du anger dina anmälningsuppgifter.

Personnummer: används bara i bokföringssyfte

Kontaktuppgifter till deltagare (epost, postadress, mobiltelefon) används för utskick av fakturor och information om bokade kurser

Faktura för kursen skickas till den e-postadress som du har angivit. Karamba Dance Studio hanterar bokning och betalning med hjälp av verktyget minaaktiviteter.se för idrott- och dansverksamhet.

Personuppgifterna sparas så länge deltagaren är kvar i dansskolan och därefter enligt bokföringslagen.

Osäker på vad vill du dansa?

Är du förvirrad melllan de olika kurs alternativ, läs mer om salsa, bachata och kizomba för att bestämma dig för vilken stil som passar dig.

Restriktioner Covid-19

Med tanken på Covid-19 kommer Karamba dance studio att vidta en del åtgärder under kursernas gång. Vi rekommenderar eleverna att anmäla sig i par för att minimera risker. Har du ingen partner ser vi till att försöka styra deltagarantalet så det blir jämna par.

Följande gäller under Covid-19

– Begränsat antal deltagare per klass.

– Vi följer max antal deltagare enligt restriktionerna

– Studion städas dagligen

– Vi har handsprit i studion

– Samtliga tvättar händerna innan/efter lektionerna

– Den som känner sig det minsta sjuk stannar hemma. För allas trygghet gäller det både instruktörer och elever.

Allmänna regler och policy

– Vid vissa omständigheter förbehåller vi oss rätten till ändring av lärare (sjukdom).

– Allt deltagande sker på egen risk och under eget ansvar.

– Anmälan är bindande så fort man har börjat kursen.

– Under lektionerna används endast inneskor.

– Vi ansvarar inte för värdesaker i studion eller omklädningsrummet.

– Karamba Dance Studio ansvarar inte för extrema händelser, under COVID-19 har vi lite speciella regler vad det gäller lokal eller att ställa in kursen på grund av myndigheternasregler .

COVID-19 regeln: Om man behöver ställa in kursen under kursen gång då Karamba DS återbetalar de kvarstående lektioner som inte utförts.