Karamba Dance Studio

Karamba Dance Studio slog upp portarna år 2020. Vår dansskola präglas av stor passion för dans och engagerade lärare. Hos oss hittar du kurser i såväl latinamerikansk som afrikansk dans som (Salsa, Bachata eller Kizomba). Våra lärare har lång erfarenhet inom de olika dansstilarna och influeras ständigt av det senaste inom dans. Vårt mål är att eleverna ska njuta av en lärorik kurs samt känna sig trygga och bygga ett skönt självförtroende i sin dans.

Instruktörer

danslärare-karamba-dance-studio

Guille

Bachata (Sensual, Modern), Salsa LA, Cubansk Salsa, Kizomba

Guillermo började undervisa i Stockholm 2008. Han har utbildats av både nationella instruktörer samt har tagit workshops av de bästa internationella dansinstruktörerna. Han har utvecklat sin dans inom både linjesalsa (L.A-style), kubansk salsa, bachata och kizomba på olika kongresser runt om i världen.

Som lärare är Guillermo pedagogisk och glad. Han håller bra koll på alla och försöker få samtliga att hänga med i gruppen och känna sig trygga. Det viktigaste är att alla går hem glada och att eleverna har fått ett lärorikt och roligt kurstillfälle. Han har stor passion för att undervisa det han älskar mest. En passionerad lärare och koreograf som ger allt på kurserna!

”Eleverna kan se mig som en vän som de kan vända sig till med frågor utan problem. Jag gillar att lära känna mina elever som människor och försöker ge dem en enorm portion glädje så alla känner sig hemma. Dansen är glädje och ska spridas till alla”

Nell


Bachata

Nell is an experienced and versatile dancer who has explored a variety of dance styles over the years, including hip-hop, jazz, and ballet. With a deep understanding of movement and rhythm, she has now immersed herself in bachata and become a skilled practitioner within the genre. With her smooth moves and passion for dance, she lights up the dance floor and inspires others with her talent.

DANSA MED OSS?

Till Karamba Dance Studio kan du komma oavsett som du är total nybörjare eller har dansat i många år. Kom till våra populära event eller boka en terminskurs (Salsa, Bachata eller Kizomba)! Läs mer om de event och kurser vi erbjuder för att hitta något som passar dig.